de verfwinkel

De Verfwinkel, Hamont-Achel Tel: 011641. Verven, lakken, vernissen Kleinh. goudengids.be.
Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf? Een recensie schrijven? Generaal Dempseylaan 12, 3930 Achel Hamont-Achel. 011 64 19 29. VERF BEHANG GORDIJNEN SIKKENS SIGMA HESTOR FLEXA TRIMETAL DECORATIE. Verven, lakken, vernissen Kleinh. Verven, lakken, vernissen Kleinh. Uw bedrijf toevoegen.
Verfland Hasselt Kapellen Verfland.
Welkom bij Verfland. Groot en kleinhandel in verf behang. VERFLAND HASSELT sluit op vrijdag 29/09/2017 uitzonderlijk onze deuren om 17u. Met vriendelijke groeten., Uw Verfland Tem. Bij Verfland krijgt u de keuze uit een zeer groot assortiment verven, kleuren en soorten van verschillende merken en prijsklassen.
Welkom bij Nucci de verfwinkel Nucci.
Een likje verf, een leuk accent met behang of ga je liever de ramen aankleden?, Bij Nucci kan het allemaal! Nucci helpt je graag bij jouw project. Wij geven je alle inspiratie en advies, want dat is en blijft de ideale weg naar jouw nieuwe droominterieur, een interieur op jouw maat.
Home De Verfwinkel.
De verfwinkel helpt u graag verder met uw aankoop op het gebied van verf, schildersmaterialen, onderhoud, vloerbekleding, behang, raamdecoratie. Door de ruime keuze aan merken helpt u hier, om voor u, het juiste product met de juiste prijs te kiezen.
De Verfwinkel bvba in Hamont-Achel, Generaal Dempseylaan 12, telefoon: 011/64 met openingsuren Verfwinkels.
Andere belangrijke handelaars. De Verfwinkel bvba. Generaal Dempseylaan 12 3930 Hamont-Achel. Klik voor telefoon Telefoon: 011/64 19 29. Klik voor fax Fax: 011/82 17 57. Verfwinkels in Hamont-Achel. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Verfwinkel bvba in Hamont-Achel.
Koop online verf tot 40% korting Verfwinkel.nl.
Met meer dan 80 jaar ervaring in de verfbranche weten wij welke soort verf u nodig hebt voor welke klus dan ook. Wij leveren professionele verf aan zowel de vakman als aan de kwalitatief veeleisende doe-het-zelver. Met de verf van Verfwinkel maakt u van iedere verfklus een succes!

Contacteer ons

Op zoek naar de verfwinkel?