schilderwerken turnhout

Pijls Schilderwerken Sponsor in de kijker KFC Turnhout.
We maken kennis met Jo Pijls eigenaar van dit mooie schildersbedrijf. Blauw-wit Hoe lang bestaat Pijls Schilderwerken? Hoe groot is het team? Pijls Schilderwerken bestaat al meer dan tien jaar lang daarvoor was ikzelf al enthousiast schilder. We hebben een team van vier schilders en doen daarnaast beroep op enkele vaste externe schilders. Ikzelf sta als eigenaar steeds mee op de werkvloer. Dat is meteen onze kracht we zijn groot genoeg om makkelijk grote werven aan te kunnen en toch ook klein genoeg om flexibel te blijven en om de nauwkeurigheid te bewaken. Blauw-wit Wat is jullie specialiteit? We zijn gespecialiseerd in de schilderwerken van particuliere woningen.
Schilder Turnhout Voor al uw schilderwerken!
Dit gaat onder meer om het schuren en schilderen van de gevel de ramen en deuren maar ook het onderhoud van de dakgoten het tuinhuis of een schutting. Naast de schilderwerken buitenshuis bestaan er ook diverse schilderwerken binnenshuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de renovatie van een keuken of badkamer of het herstellen van de trap en schouw.
Welkom op de website van Schilderwerken Tormans uit Gierle. Schilderwerken Tormans.
Schilderwerken Tormans geeft uw leven meer kleur. U kan bij ons terecht voor zowel binnen als buitenschilderwerken behangwerken en professioneel kleuradvies. Meewerkend zaakvoerder Christof Tormans kan bouwen op meerdere jaren ervaring en beheerst alle gangbare schildertechnieken. Wat u van ons mag verwachten. Een piekfijne afwerking van al uw binnenschilderwerken muren plafonds binnendeuren. Buitenschilderwerken aan gevels ramen buitendeuren. Reinigen en ontmossen van gevels. Tel 014 70 85 80. Gsm 0476 63 93 88.
Pijls Schilderwerken Turnhout 1207.be.
Vul naam / activiteit / telefoonnummer in. Vul gemeente en/of adresgegevens in. Grimstedestraat 50 2300 Turnhout. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Pijls Schilderwerken in 2300 Turnhout. 1207.be zoveel meer dan een nummer. Het ideale moment om uw tank te vullen met Proxifuel! Vind leuke koopjes op de social media. Ontdek de verrassende futuristische wereld van de bibliotheek zonder boeken!
Turnhout Schilderwerken Enorm op de prijs besparen?
Bespaar tot 40% op schilderwerken in Turnhout. Altijd de juiste prijs betalen voor de uitvoering van schilderwerken door een schilder uit Turnhout? Het achterhalen van de beste prijs voor schilderwerken kan snel en gemakkelijk door via de gratis dienst die wij aanbieden tot 6 offertes te vergelijken van lokale schilders. Door meerdere offertes tegen elkaar af te zetten wordt het makkelijker om een goede keuze te maken welk bedrijf in Turnhout de schilderwerken het best kan uitvoeren. Bovendien kunt u hierdoor tot 40% op de prijs besparen bij een schilder.
patmoelansschilderwerken.be.
Welkom op onze website. Onze specialiteiten Kwaliteitsvolle buitenschilderwerken. Plaatsen n fabricatie van Home.
Schildersbedrijf in Turnhout Francis Fijnschilders.
Wij brengen uw muren in perfecte harmonie met uw interieur. Francis Fijnschilders het meest ervaren schildersbedrijf in Turnhout. Een schildersbedrijf in Turnhout zo zijn er in de regio geen twee als Francis Fijnschilders. Ons bedrijf bestaat uit een team van zes schilders met samen meer dan 150 jaar ervaring. De meewerkende zaakvoerder staat bovendien elke dag mee op de werkvloer. Francis Fijnschilders is nog een bedrijf van de oude stempel een woord is een woord en klant is koning. De afgesproken planning is heilig de afspraken worden altijd stipt nageleefd. Ons schildersbedrijf staat garant voor maatwerk tot in de perfectie. Francis Fijnschilders werkt zowel voor particulieren bedrijven winkels industrie als openbare diensten.
Schilderwerken Turnhout goudengids.be.
Grimstedestraat 50 2300 Turnhout. 900 1200 1400 1800. 14 Pat Moelans Schilderwerken. Graatakker 134 2300 Turnhout. Kwakkelstraat 151/2 2300 Turnhout. 16 Van Gorp Schildersbedrijf. Ambachtstraat 7 2360 Oud-Turnhout. Ambachtstraat 7 2360 Oud-Turnhout. 18 Algemene Schilderwerken Van Gestel Emiel. Steenweg op Zevendonk 49 2300 Turnhout. 19 Van Gestel E.
Pijls Schilderwerken BVBA Turnhout Bedrijfsgegevens.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Grimstedestraat 50. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Statutaire naam Pijls Schilderwerken BVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b124/b Paritair Comité voor het bouwbedrijf/lilib218/b Aanvullend Nationaal Paritair Comité voor de bedienden opgericht overeenkomstig de Besluitwet van 9 juni 1945 tot vaststelling van het statuut der paritaire comités Belgisch Staatsblad van 5 juli 1945/li/ul data-titleParitair comité124 218. Sector Schilders en behangers.
Kempense Schilderwerken Welkom op onze website.
Verder is het onze doelstelling om op korte termijn een VCA certificatie te behalen gezien wij nu al trachten onze werken uit te voeren conform deze handleiding.

Contacteer ons

Meer resultaten voor schilderwerken turnhout