schilderwerken turnhout

Pijls Schilderwerken Sponsor in de kijker KFC Turnhout.
We maken kennis met Jo Pijls eigenaar van dit mooie schildersbedrijf. Blauw-wit Hoe lang bestaat Pijls Schilderwerken? Hoe groot is het team? Pijls Schilderwerken bestaat al meer dan tien jaar lang daarvoor was ikzelf al enthousiast schilder. We hebben een team van vier schilders en doen daarnaast beroep op enkele vaste externe schilders. Ikzelf sta als eigenaar steeds mee op de werkvloer. Dat is meteen onze kracht we zijn groot genoeg om makkelijk grote werven aan te kunnen en toch ook klein genoeg om flexibel te blijven en om de nauwkeurigheid te bewaken. Blauw-wit Wat is jullie specialiteit? We zijn gespecialiseerd in de schilderwerken van particuliere woningen.
Pijls Schilderwerken Turnhout 1207.be.
Vul naam / activiteit / telefoonnummer in. Vul gemeente en/of adresgegevens in. Grimstedestraat 50 2300 Turnhout. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Pijls Schilderwerken in 2300 Turnhout. 1207.be zoveel meer dan een nummer. Het ideale moment om uw tank te vullen met Proxifuel! Vind leuke koopjes op de social media. Ontdek de verrassende futuristische wereld van de bibliotheek zonder boeken!
Kempense Schilderwerken Welkom op onze website.
Verder is het onze doelstelling om op korte termijn een VCA certificatie te behalen gezien wij nu al trachten onze werken uit te voeren conform deze handleiding.
Van Gorp BVBA schildersbedrijf Turnhout.
Van Gorp schildersbedrijf schilderwerken deluxe. 32014 45 02 71.
Pijls Schilderwerken BVBA Turnhout Bedrijfsgegevens.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Grimstedestraat 50. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Statutaire naam Pijls Schilderwerken BVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b124/b Paritair Comité voor het bouwbedrijf/lilib218/b Aanvullend Nationaal Paritair Comité voor de bedienden opgericht overeenkomstig de Besluitwet van 9 juni 1945 tot vaststelling van het statuut der paritaire comités Belgisch Staatsblad van 5 juli 1945/li/ul data-titleParitair comité124 218. Sector Schilders en behangers.
Schilder Turnhout? Voor al uw schilderwerken!
Wij zijn er voor alle schilderwerken. De schilders van het schildersbedrijf schilderen met plezier uw keuken gevel of tuinhuis. Voor alle binnenschilderwerken en buitenschilderwerken. De term schilderwerken staat voor vele grote en kleine verfklussen die in en om huis kunnen worden uitgevoerd. Zo valt het schilderen van de muren onder de schilderwerken maar ook het bijwerken van de keukenkastjes. Wilt u bij de schilderwerken worden geholpen door een erkend schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met menig schildersbedrijf in Turnhout waarvan de professionals u met alle plezier van dienst zijn bij zowel de binnen als buitenschilderwerken. Bent u benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een schildersbedrijf uit ons netwerk?
Schilder Turnhout Alle schilders in de plaats Turnhout.
Vind schilders door heel België. Of kom direct in contact met schilders via één e-mail! U bent nu hier Home Antwerpen Turnhout. Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Turnhout. Voor een overzicht van schilders in de provincie Antwerpen ga naar schilder Antwerpen. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Antwerpen Turnhout Google maps. Guldensporenlei 52 2300 Turnhout Antwerpen. Tel 0496/25 74 86 Fax BTW-nr BE 0836906892. algemene schilderwerken en professioneel kleuradvies. Antwerpen Turnhout Google maps. Graataker 134 2300 Turnhout Antwerpen.
Schildersbedrijf in Turnhout Francis Fijnschilders.
Wij brengen uw muren in perfecte harmonie met uw interieur. Francis Fijnschilders het meest ervaren schildersbedrijf in Turnhout. Een schildersbedrijf in Turnhout zo zijn er in de regio geen twee als Francis Fijnschilders. Ons bedrijf bestaat uit een team van zes schilders met samen meer dan 150 jaar ervaring. De meewerkende zaakvoerder staat bovendien elke dag mee op de werkvloer. Francis Fijnschilders is nog een bedrijf van de oude stempel een woord is een woord en klant is koning. De afgesproken planning is heilig de afspraken worden altijd stipt nageleefd. Ons schildersbedrijf staat garant voor maatwerk tot in de perfectie. Francis Fijnschilders werkt zowel voor particulieren bedrijven winkels industrie als openbare diensten.
Schilderwerken Aannemers Turnhout goudengids.be.
Ambachtstraat 7 2360 Oud-Turnhout. 18 Algemene Schilderwerken Van Gestel Emiel. Steenweg op Zevendonk 49 2300 Turnhout. Rabauwakkers 2 2360 Oud-Turnhout.
Schilder Turnhout Voor al uw schilderwerken!
Dit gaat onder meer om het schuren en schilderen van de gevel de ramen en deuren maar ook het onderhoud van de dakgoten het tuinhuis of een schutting. Naast de schilderwerken buitenshuis bestaan er ook diverse schilderwerken binnenshuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de renovatie van een keuken of badkamer of het herstellen van de trap en schouw.

Contacteer ons

Op zoek naar schilderwerken turnhout?