schildersbedrijf nijmegen

SchildersCOOL Nijmegen.
Lex ten Westenend Schildersbedrijf. 024 663 18 30. 0481 48 16 29. 0481 46 42 14. 024 377 08 85. 024 323 82 86. 024 372 62 26. Van den Dam Schilderwerken. 0316 28 10 13. 026 362 90 02. Verberk Glas en Schilderservice. 024 358 58 66. 0485 37 20 34. Weekstaat 2015 BOL BBL. 074 291 13 55.
Facebook.
Schildersbedrijf Nijmegen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meer weten over number. Bel 0900 4001090 090 p/m voor inlichtingen. Schildersbedrijf in Nijmegen gevonden! Bel nu 0900 1822 090 p/m. Schildersbedrijf in Nijmegen resultaten 1 10 getoond van 110. Val extra op met een advertentie. Snabel Schilderwerken Glas in Lood.
schilderwerk algemeen Duits Groep.
Duits is een totaalbedrijf maar je afkomst verloochen je niet Duits is van oorsprong een schildersbedrijf begonnen onder de naam Duits-FLeuren. Al meer dan veertig jaar zorgen we dat alles goed in de lak staat. Of u nu één of honderdenhuizen heeft wij kunnen uw schildersklus aan. Uitgangspunt de onderhoudsinterval vergroten door duurzame producten te gebruiken zoals Sikkens XD Sigma Allure en Repair Care. Hierdoor bent u acht tot tien van uw schilderwerk verlost. Op Sigma Allure is zelfs tien jaar schildervrij garantie mogelijk. Overigens we zijn enorm trots op onze AF-erkenning waarbij we met maar liefst een 9 beoordeeld zijn! Natuurlijk wij leveren graag nieuwe kozijnen maar voorkomen is beter dan genezen.
Schildersbedrijf Nijmegen GlansGarant schilder Glansgarant Schilders abonnement altijd uw huis goed in de verf!
Het schildersbedrijf in Nijmegen van GlansGarant is d schilder met een uniek meerjaren onderhoudsabonnement voor het schilderwerk van uw huis.
Glas en Schildersbedrijf Marc Hellegers Glas en Schildersbedrijf Marc Hellegers m.
Sinds 2004 is glas en schildersbedrijf Marc Hellegers een begrip in Nijmegen en omstreken. Onze gediplomeerde medewerkers staan bij elke klus garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Bovendien leveren wij het totaalpakket voor uw woonhuis of bedrijfspand van schilderwerk tot een volledige glasservice en van decoratietechnieken tot de nieuwste wandafwerkingen alles toegespitst op uw persoonlijke smaak. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact op via 06 284 77 668 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend.

Galerij glas in lood. Welkom op de website van Snabel Schilderwerken Glas in Lood gevestigd in Nijmegen. Op deze website kunt u alles lezen over ons schildersbedrijf en onze bedrijfsactiviteiten. Snabel Schilderwerken Glas in Lood is een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering. Vakmanschap kwaliteit betrouwbaarheid en een vriendelijke prijs staan bij ons voorop. Wij bieden u kwalitatief hoogwaardig materiaal en werk tegen heldere afspraken van de offerte tot de uitvoering. Onze klantenkring bestaat uit Vereniging Van Eigenaren bedrijven beheerders van onroerend goed en particulieren van monument tot nieuwbouw. Wij zetten ons in voor verfraaiing en onderhoud van uw interieur en exterieur middels schilderwerk en glas in lood.
Burghouts Burghouts.
In de kolom rechts leest u de laatste nieuwsberichten. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Burghouts Bedrijven is een van de grotere vastgoedonderhoudsbedrijven in de regio Nijmegen. Het familiebedrijf dat in 1928 als schildersbedrijf werd gestart is uitgegroeid tot een veelzijdig onderhoudsbedrijf. Anno 2015 richt Burghouts zich op het duurzaam onderhouden verbouwen en renoveren van vastgoedobjecten. Het doel hierbij is de levensduur van het object op een rendabele en maatschappelijk verantwoorde wijze te verlengen. Om dit te realiseren richten we ons enerzijds op het adviseren van onze relaties en anderzijds op het uitvoeren van werkzaamheden aan vastgoedobjecten van onze relaties. Verkiezing Nijmeegs ondernemer van he. Burghouts behaalt VGO voor buitenschi. Burghouts Bedrijven genomineerd voor.
Homepage Friederichs Schilderwerken Nijmegen.
Zo kunnen we u helpen met vloer en wandafwerking kunnen we uw houtrot verwijderen en herstellen en uw ramen deuren of kozijnen vervangen. Kijk voor meer informatie bij onze overige diensten. Friederichs Schilderwerken in Nijmegen doet het allemaal! 024 379 11 87.
Schildersbedrijf Zonnenberg Het schildersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring!
Meer informatie over verlaagde BTW tarieven kunt u vinden op de website van OnderhoudNL. Schildersbedrijf Zonnenberg is een klein schildersbedrijf het bedrijf is opgericht in 1963. Schildersbedrijf Zonnenberg staat voor u klaar in Nijmegen en omgeving. Onze schilderwerkzaamheden houden o.a. in het onderhoudsschilderwerk binnenschilderwerk buitenschilderwerk behangen en andere soorten wandafwerking muurverven aanbrengen en houtrotreparaties. Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen in Nijmegen en omstreken. Onze doelstelling is om de werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren daarbij rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden. Overleg tijdens de werkzaamheden is mogelijk aangezien de eigenaar meewerkt en daarom snel aanspreekbaar is. Tevens zijn wij aangesloten bij de branche organisatie OnderhoudNL de stichting Erkenningsregelingen voor het schilders en afwerkingsbedrijf kort gezegd AF-erkend.

Contacteer ons

Zoeken naar schildersbedrijf nijmegen