schild

schild WikiWoordenboek.
Spaans: caparazón es m, escudo es m, mantelete es m, pavés es m, protección es v, Égida es v. Engels: sign-board en. Russisch: ru m. Het woord schild staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd schild herkend door.
Tienduizenden burgers als schild gebruikt in Raqqa Video De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Terreurgroepering Islamitische Staat IS gebruikt burgers als menselijk schild in de Syrische stad Raqqa. Dat staat in het laatste rapport van Amnesty International. Raqqa wordt al sinds juni belegerd, maar er zitten nog steeds tienduizenden mensen vast in de stad.
Signalisatie: de oranje schilden.
Het schild mag niet loskomen van zijn bevestiging wanneer het gedurende 15 min omsloten is door een brand ADR 5.3.2.2.1. Wanneer het oranje schild aangebracht is op neerklapbare borden, moeten deze zodanig ontworpen en vastgezet zijn dat ze tijdens het transport niet kunnen neerklappen of loskomen avn hun houder ADR 5.3.2.2.5.
Rebellen gebruiken burgers in Oost-Aleppo als levend schild Onrust in het Midden-Oosten De Morgen.
Rebellen gebruiken burgers in Oost-Aleppo als levend schild. 14-12-16, 17.51u Bron: Belga. Syrische rebellengroepen verhinderen dat burgers kunnen wegraken uit de belegerde wijken in het oosten van Aleppo. De burgers worden als levend schild gebruikt, zo meldt de VN-onderzoekscommissie voor Syrië.
Eigenaars boren gaatje in schild van schildpad en hangen hem. Het Nieuwsblad.
In Duitsland mogen de eigenaars van een schildpad zich aan een klacht voor ernstige dierenmishandeling verwachten. Om op reis te kunnen vertrekken, hadden ze een gaatje geboord in het schild van hun huisdier om hem zo vast te hangen aan een boom.
Schild Studentenvereniging StEIL.
Ontgroening bij StEIL. StEIL en hun TDs. Gekke Hoedjes Cantus. Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven. Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Tienen. Zoeken naar: Zoeken. 04 okt 2017. 13 okt 2017. 19 okt 2017. oktober 2017 m D w d v Z Z.
Schild voor Themafeest? Feestkleding 365 heeft t!
En niet alleen die mooie vrouw in sexy zigeuner kleding en dat meisje in prinsessenjurk, ook die leuke man in zijn exclusieve prins op het witte paard kostuum en die jongen in toepasselijke Romeinse kleding hebben diep ontzag voor jou, zodra je op dat schild staat.
bol.com Schild / Harnas Verkleedattribuut kopen? Kijk snel!
Met dit magnetische schild en bijbehorende handschoen ben jij net zoals Captain America in de nieuwste film: Civil War.Het schild Meer. Voor 2359: uur besteld, morgen in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
bol.com Schild KroonNew, Classic Toys.
Schrijf een review. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Merk: New Classic Toys. Uitgever: New Classic Toys. New Classic Toys Schild Kroon. Verdedig je koninkrijk met dit mooie schild met Kroon afdruk. Speel samen met vriendjes en herleef de middeleeuwen.
schild vertaling Nederlands Frans vertaling voor schild.
Meer handelingen voor schild. Synoniemen voor schild. Vertalingen en informatie voor schild. Woorden voor en na schild. Toggle navigatie Menu Zoeken WOORDENBOEK Woxikon.be. Neem contact met ons op. 2017 Woxikon.be Neem contact met ons op Privacybeleid. schild vertaling Nederlands Frans vertaling voor schild.

Contacteer ons

Zoeken naar schild