schaatsen hasselt

schaatsen FOCUS op HASSELT.
Sommigen zullen net als de Friesen misschien de kriebels voelen om met deze koude wintertemperaturen de schaatsen aan te trekken en zich op het ijs op openbare plaatsen te begeven. Helaas in Hasselt mag dat niet. Dat verbod staat in het politiereglement.
IJsschaatsclub De Schaverdijn Hasselt YDS.
Schaatsen en schoenen van de club. voor aanvang aanwezig om te passen. Breng mee: lange broek, fietshelm en handschoenen. Shorttrack YDS Hasselt. Voor meer info, kom gerust eens langs tijdens een van onze trainingen of neem contact met ons op.
Heropening ijsbaan Sport Vlaanderen Hasselt Visit Hasselt.
Voor het huren van schaatsen betaal je dan 180. Op vrijdagavond 29 september 2017 openen wij het nieuwe schaatsseizoen met een gratis schaatsbeurt van 19u00 tot 21u00. Voor het huren van schaatsen betaal je dan 180. Sport Vlaanderen Hasselt. Gouverneur Verwilghensingel 13.
Winterland Hasselt Winterland Hasselt.
Laatste weekend Winterland. De kerstvakantie loopt op z'n' einde. En Winterland ook. Kom dit weekend nog genieten! Kwam jij al glijden op onze mooie overdekte piste? Kom deze winter naar Hasselt. Lees hier alles over de gezelligste winterstad van het land.
Home.
U kan ook bij ons terecht voor het slijpen en herstellen van schaatsen. Indoor en wandelschoenen. We hebben een grote keus in indoorschoenen voor allerlei indoor sporten volleybal, handbal, squash, badminton, tafeltennis en fitness. Advies voor wandelschoenen is eveneens belangrijk. Zo voorkomt men pijnlijke of vermoeide voeten. Kempische Steenweg 266 3500 Hasselt.
kunstschaatsen Hasselt De website van kunstschaatsclubhsk!
Winterlandpakketten Schaatsen Winterland Hasselt.
Schaatsen op het Kolonel Dusartplein. Huur van schaatsen. 2 consumptiebonnen Grand Cafe Winterland. Huur van 1 paar schaatsen kost 400., Toegang tot de schaatsbaan kost ook 400., Bestel hier tickets. Voordeel voor grote groepen. Winterland Hasselt is dé plek om klanten, partners of medewerkers op een originele manier in de watten te leggen.
Ijshal De Schaverdijn Hasselt UiTmetVlieg.be.
De wijksportraad organiseerde een gratis namiddag schaatsen, een goede gelegenheid om het eens uit te proberen. Het was leuk om met heel veel bekenden op de schaatsbaan te zijn, en met de kinderen 35, en 55, ging het verbazend goed, wel met een speciaal rekje zodat ze wat steun hadden.
Schaatsen op een olympische ijsbaan? In Sport Vlaanderen Hasselt kan het! Sport Vlaanderen.
Schaatsen op een olympische ijsbaan? In Sport Vlaanderen Hasselt kan het! Hoe bereik je ons. Schaatsliefhebbers kunnen bij Sport Vlaanderen Hasselt hun hartje ophalen: de indoor schaatspiste met Olympische afmetingen 60 meter op 30 is een droom van een ijsvlakte.
Trek die schaatsen aan en kom naar de Hasseltse Kunstschaats. Hasselt Het Belang van Limburg.
Ze heeft zowel competitieve als recreatieve leden 1. De trainingen gaan door in de ijshal De Schaverdijn te Hasselt. Voor de competitieve schaatsers is dit op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, en voor zij die recreatief schaatsen, op dinsdag en vrijdag.

Contacteer ons

Resultaten voor schaatsen hasselt