schaatsen hasselt

De Schaverdijn Wikipedia.
In de onmiddellijke omgeving van de ijsbaan bevinden zich het stedelijk zwembad overdekt en openlucht, de Grenslandhallen met de Ethias Arena, het Congrestheater en Plopsa Indoor Hasselt. Bronnen, noten en/of referenties. Bloso-centrum Hasselt De Schaverdijn. 50 56 13 NB, 5 21 10 OL.
Winterland Hasselt Winterland Hasselt.
Check winterland TV Winterland met een groep bezoeken? Lees meer Huis van de Kerstman. Lees meer De overdekte schaatsbaan. Lees meer Grand Carrousel Hesselse Poepjee. Geniet tijdens Winterland Hasselt van één van de vele attracties in ons kerstdorp! Bekijk alle attracties.
IJSSCHAATSEN Studentensport Limburg.
SCHAATSBAAN DE SCHAVERDIJN. Op vertoon van jouw sportkaart, krijg je korting op toegangstickets voor schaatsbaan De Schaverdijn. Schaatstickets zijn te verkrijgen op verschillende locaties van jouw instelling zie website van jouw instelling. Prijs per schaatsticket inclusief huur schaatsen: 1 i.p.v.
Trek die schaatsen aan en kom naar de Hasseltse Kunstschaats. Hasselt Het Belang van Limburg.
Ze heeft zowel competitieve als recreatieve leden 1. De trainingen gaan door in de ijshal De Schaverdijn te Hasselt. Voor de competitieve schaatsers is dit op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, en voor zij die recreatief schaatsen, op dinsdag en vrijdag.
Winterlandpakketten Schaatsen Winterland Hasselt.
Laat ze de schaatsen aanbinden en genieten van enkele rondjes op onze feeërieke ijspiste. Via het derde winterlandpakket kunt u hen zelfs verwonderen met een bezoek aan Ice Magic, a fantasy world of ice sculptures. Das 375m2 sprookjesachtige ijspracht, exclusief op Winterland Hasselt.
kunstschaatsen Hasselt De website van kunstschaatsclubhsk!
Ijshal De Schaverdijn Hasselt UiT in Vlaanderen.
Je schaatst er op een indoorpiste met olympische afmetingen. Terwijl de koelinstallatie onder die piste perfecte ijscondities garandeert. Het schaatsseizoen loopt van de tweede vrijdag van september tot de laatste vrijdag van mei. Ijshals De Schaverdijn Gouverneur Verwilghensingel 13 3500 Hasselt.
Schaatsen op een olympische ijsbaan? In Sport Vlaanderen Hasselt kan het! Sport Vlaanderen.
Schaatsen op een olympische ijsbaan? In Sport Vlaanderen Hasselt kan het! Hoe bereik je ons. Schaatsliefhebbers kunnen bij Sport Vlaanderen Hasselt hun hartje ophalen: de indoor schaatspiste met Olympische afmetingen 60 meter op 30 is een droom van een ijsvlakte.
Home.
U kan ook bij ons terecht voor het slijpen en herstellen van schaatsen. Indoor en wandelschoenen. We hebben een grote keus in indoorschoenen voor allerlei indoor sporten volleybal, handbal, squash, badminton, tafeltennis en fitness. Advies voor wandelschoenen is eveneens belangrijk. Zo voorkomt men pijnlijke of vermoeide voeten. Kempische Steenweg 266 3500 Hasselt.
Prijzen Winterland Hasselt.
De toegang tot Winterland Hasselt is gratis! Inkom schaatsbaan: 400, met 1 kaartje mag je de hele dag lang schaatsen. Grand Carrousel: 250., Christmas Hotel: 300., Christmas Thriller: 300., Christmas Ride: 400., Tickets voor Ice Magic Hasselt kunnen hier besteld worden.

Contacteer ons

Resultaten voor schaatsen hasselt